Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Galinis Stalas

TIND End Table

Galinis Stalas „TIND“ galinis stalas yra mažas, ekologiškas stalas, turintis ryškų vaizdą. Perdirbto plieno viršus buvo nupjautas vandens srove su painia piešiniu, sukuriančiu ryškius šviesos ir šešėlio modelius. Bambuko kojų formos nustatomos pagal piešinį plieniniame viršuje, o kiekviena iš keturiolikos kojų praeina per plieno viršutinę dalį, o po to supjaustoma lygiagrečiai. Žiūrint iš viršaus, karbonizuotas bambukas sukuria sulaikymo modelį, esantį priešais perforuotą plieną. Bambukas yra greitai atsinaujinanti žaliava, nes bambukas yra greitai auganti žolė, o ne medžio produktas.

Žaislas

Rocking Zebra

Žaislas Vaikams patinka šis žvalus arkliukas, o šiuolaikiškas vaizdas, linksma grafika ir natūrali mediena yra tikri šiuolaikinių namų akcentai. Projektavimo uždavinys buvo išsaugoti esminį klasikinio paveldimo žaislo pobūdį, kartu naudojant pažangias technologijas ir modulinę konstrukcijos sistemą, leidžiančią ateityje sukurti papildomus gyvūnų tipus su minimaliais dalių pakeitimais. Įpakuotas produktas taip pat turėjo būti kompaktiškas ir mažesnis nei 10 kg, kad būtų galima tiesiogiai parduoti internetu. Pirmasis spausdinto laminato panaudojimas yra tikras, todėl visiškai atsparesnis įbrėžimams paviršius suteikia puikų spalvų ir raštų perteikimą

Namų Stalo Baldai

Marken Desk

Namų Stalo Baldai Vizualiai lengvas šio elegantiško ir kartu stipraus stalo pojūtis grąžina mus į Skandinavijos dizaino mokyklą. Nepatogi kojų forma ir tai, kaip jos pasilenkia į priekį beveik kaip valdingo pasisveikinimo gestas, mums primena kilnaus vyro siluetą, kurio skrybėlę pasveikino ponia. Rašomasis stalas kviečia mus ja naudotis. Stalčių forma, kaip atskiros stalo galūnės, su pakabinamu pojūčiu ir personalizuotu priekiu, apžiūrinėja kambarį kaip stebinčios akys.

Baro Kėdė

Barcycling Chair

Baro Kėdė „Barcycling“ yra baro kėdė, sukurta sportinėms temoms skirtose vietose. Dviračio balnelio ir dviračio pedalo dėka jis atkreipia dėmesį į baro kėdės dinamiškumo įvaizdį. Sėdynės skeleto ir poliuretano, o sėdynės viršutinė dalis yra padengta rankomis siuvama oda, kūrimas. .Nors poliuretano, natūralios odos ir rankinių siuvimo kokybė minkštumą simbolizuoja ilgaamžiškumą. Skirtingai nuo įprastos baro kėdės, kad kojų atramos padėties pakeisti negalima, barikingas leidžia įvairius pasisėdėjimus laikant pedalus įvairiose vietose.Taigi tai leidžia padaryti ilgesnį ir patogesnį. sėdi.

Kalendorius

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendorius Portalo svetainei sukurtas ir pagamintas unikalus ir žaismingas reklaminis kalendorius „goo“ panaudoja popieriaus tekstūras ir pamąsto apie funkcionalumą. Šis 2013 m. Leidimas yra kalendorių ir tvarkaraščių sudarytojas, susidedantis iš vienos vietos, kur galima rašyti per metus trunkančius planus ir dienos tvarkaraščius. Tinkamai pasirinktas storas kalendoriaus popierius ir nebrangus popierius, tinkamas grafiko sudarytojo pastaboms kompensuoti, buvo sukurtas kaip kontrasto kontrasto dalis. Pridėta pildymo tvarkaraščio sudarytojo savybė leidžia jį naudoti kaip patogų stalo kalendorių.

Valgomojo Kėdė

'A' Back Windsor

Valgomojo Kėdė Tvirta kietmediena, tradiciniai staliai ir šiuolaikiška technika atnaujina puikią „Windsor“ kėdę. Priekinės kojos praeina per sėdynę, kad taptų karaliaus stulpu, o užpakalinės kojos siekia riestą. Su trikampiu šis tvirtas dizainas iš naujo suderina suspaudimo ir įtempimo jėgas, kad būtų maksimalus vaizdinis ir fizinis efektas. Pieno dažai ar skaidrus aliejaus dažymas palaiko tvarią „Windsor“ kėdės tradiciją.