Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Poilsio Kėdė

YO

Poilsio Kėdė „YO“ laikosi ergonomiškų patogių sėdimų vietų ir grynų geometrinių linijų, abstrakčiai formuojančių raides „YO“, principų. Tai sukuria kontrastą tarp masyvios, „vyriškos“ medinės konstrukcijos ir lengvo, skaidraus „moteriško“ kompozicinio audinio, pagaminto iš 100% perdirbtos medžiagos. Audinio įtempimas pasiekiamas susipynus pluoštus (vadinamąjį „korsetą“). Poilsiavietės kėdę papildo taburetė, kuri, pasukus 90 °, tampa šoniniu stalu. Spalvų pasirinkimas leidžia abiems lengvai prisitaikyti prie įvairių stilių interjerų.

Visiškai Automatinis Arbatos Aparatas

Tesera

Visiškai Automatinis Arbatos Aparatas Visiškai automatinis „Tesera“ supaprastina arbatos ruošimo procesą ir nustato atmosferos arbatos gaminimo stadiją. Neišplauta arbata supilama į specialius indelius, kuriuose individualiai nustatomas užvirimo laikas, vandens temperatūra ir arbatos kiekis. Aparatas atpažįsta šiuos nustatymus ir skaidrioje stiklinėje kameroje automatiškai paruošia puikią arbatą. Išplovus arbatą, atliekamas automatinis valymo procesas. Integruotą dėklą galima nuimti patiekimui ir naudoti kaip mažą viryklę. Nepriklausomai nuo to, ar puodelis, ar puodas, jūsų arbata yra tobula.

Sveikatingumo Centras

Yoga Center

Sveikatingumo Centras Įsikūręs judriausiame Kuveito miesto rajone, jogos centras yra bandymas atgaivinti Jassimo bokšto rūsį. Projekto vieta buvo neįprasta. Tačiau tai buvo bandymas tarnauti moterims tiek miesto ribose, tiek iš aplinkinių gyvenamųjų rajonų. Priėmimo zona centre susikerta ir su spintelėmis, ir biurų zona, kad nariai galėtų sklandžiai judėti. Tada spintelės zona išlyginta su kojų plovimo zona, reiškiančia „laisvą batų zoną“. Nuo tada yra koridorius ir skaitykla, vedantys į tris jogos kambarius.

Užkandinė

Ubon

Užkandinė „Ubon“ yra Tailando užkandinė, įsikūrusi Kuveito miesto širdyje. Iš jo atsiveria Fahado al Salim gatvė, gatvė, kuria gerbiama jau seniai. Šio restoranėlio erdvės programai reikalingas efektyvus visų virtuvės, sandėliavimo ir tualeto zonų dizainas; leidžianti įrengti erdvią valgomojo zoną. Kad tai būtų įgyvendinta, interjeras darniai integruojamas į esamus konstrukcinius elementus.

Lempa

Tako

Lempa „Tako“ (japonų kalba aštuonkojai) - tai stalo lempa, įkvėpta ispaniškos virtuvės. Dvi bazės primena medines plokšteles, kuriose patiekiama „pulpo a la gallega“, o jos forma ir elastinga juosta iššaukia bento - tradicinę japonišką priešpiečių dėžutę. Jos dalys surenkamos be varžtų, todėl jas lengva sudėti. Pakuotė į gabalus taip pat sumažina pakavimo ir saugojimo sąnaudas. Lanksčiosios polipropileno abažinės jungtis yra paslėpta už elastinės juostos. Ant pagrindo išgręžiamos skylės ir viršutiniai gabalai leidžia pasiekti reikiamą oro srautą, kad būtų išvengta perkaitimo.

Apyrankė

Fred

Apyrankė Apyrankės ir apyrankės yra daugybės skirtingų rūšių: dizainerių, auksinės, plastikinės, pigios ir brangios ..., tačiau gražios, nes jos yra visos, jos visada yra paprastos ir tik apyrankės. Fredas yra kažkas daugiau. Šie rankogaliai savo paprastumu atgaivina senų laikų kilmingumą, tačiau yra modernūs. Juos galima nešioti ant plikų rankų, taip pat ant šilko palaidinės ar juodo megztinio, ir jie visada pridurs klasės įspūdį juos nešiojančiam asmeniui. Šios apyrankės yra unikalios, nes yra kaip pora. Jie yra labai lengvi, todėl juos dėvėti negalima. Dėvėdamas juos, tu gali būti pastebimas!