Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Radiatorius

Piano

Radiatorius Šio dizaino įkvėpimas kilo iš meilės muzikai. Trys skirtingi kaitinimo elementai, kiekvienas primenantis vieną pianino klavišą, sukuria kompoziciją, panašią į pianino klaviatūrą. Radiatoriaus ilgis gali skirtis, atsižvelgiant į erdvės savybes ir teiginius. Koncepcinė idėja nebuvo išplėtota į gamybą.

Žvakidės

Hermanas

Žvakidės Hermanas yra medinių žvakidžių šeima. Jie yra tarsi penkios seserys (hermanai), pasirengusios padėti sukurti jaukią atmosferą. Kiekviena žvakidė yra nepakartojamo aukščio, todėl jas sujungę galėsite imituoti skirtingo dydžio žvakių apšvietimo efektą tiesiog naudodami standartinius arbatinius žvakides. Šios žvakidės pagamintos iš pasukto buko. Jie dažomi skirtingomis spalvomis, leidžiančiais jums sukurti savo derinį, kad tilptų jūsų mėgstamiausioje vietoje.

Komercinė Zona Ir Vip Laukimo Kambarys

Commercial Area, SJD Airport

Komercinė Zona Ir Vip Laukimo Kambarys Šis projektas prisideda prie naujos ekologiško dizaino pasaulio oro uostų tendencijos, įtraukdamas parduotuves ir paslaugas terminale bei priversdamas keleivį patirti patirties jo metu. ŽALIOJO oro uosto dizaino tendencija apima ekologiškesnes ir tvaresnes oro uostų dizaino vertybes turinčias erdves, o komercinės erdvės erdvę apšviečia natūralūs saulės spinduliai, nes monumentalus stiklinis fasadas yra priešais kilimo ir tūpimo taką. „VIP Lounge“ buvo sukurtas atsižvelgiant į organinių ir avangardistinių ląstelių dizaino idėją. Fasadas suteikia privatumą kambaryje ir neužkerta kelio vaizdui į išorę.

Karoliai Ir Sagės

I Am Hydrogen

Karoliai Ir Sagės Dizainas įkvėptas neoplatoniškos makrokosmoso ir mikrokosmoso filosofijos, matant tuos pačius modelius, atkuriamus visuose kosmoso lygiuose. Remiantis aukso santykiu ir fibonacci seka, karoliai pasižymi matematiniu piešiniu, imituojančiu gamtoje stebimus fitotaksės modelius, matomus saulėgrąžose, ramunėlėse ir įvairiuose kituose augaluose. Auksinis toras žymi Visatą, apgaubtą erdvės-laiko audiniu. „Aš esu vandenilis“ tuo pačiu metu atspindi „Visuotinės dizaino konstantos“ ir pačios Visatos modelį.

Gyvenamasis Namas

Trish House Yalding

Gyvenamasis Namas Namo dizainas sukurtas tiesiogiai atsižvelgiant į svetainę ir jos vietą. Pastato konstrukcija sudaryta taip, kad atspindėtų supančią mišką, su griovelių kolonomis, vaizduojančiomis netaisyklingus medžių kamienų ir šakų kampus. Dideli stikliniai stiklai užpildo tarpus tarp konstrukcijos ir leidžia įvertinti kraštovaizdį bei aplinką taip, lyg žvelgtumėte iš medžių kamienų ir šakų. Tradicinis Kentish juodai baltas orlaivių lenta vaizduoja žalumynus, apvyniojančius pastatą ir uždengiančius erdves.

Marškinių Pakuotė

EcoPack

Marškinių Pakuotė Ši marškinių pakuotė išsiskiria iš įprastos pakuotės, nenaudodama jokio plastiko. Naudojant esamą atliekų srautą ir gamybos procesą, šį produktą ne tik labai paprasta gaminti, bet ir labai paprasta utilizuoti, nes pirminė medžiaga kompostuojama iki nieko. Pirmiausia gaminį galima suspausti, o tada atpažinti su įmonės prekės ženklu, naudojant pjaustymą ir spausdinimą, kad būtų sukurtas unikalus struktūrinis produktas, kuris atrodo ir jaučiasi labai skirtingas ir įdomus. Estetika ir vartotojo sąsaja buvo vertinama taip pat aukštai, kaip ir produkto tvarumas.