Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Popieriaus Smulkintuvas

HandiShred

Popieriaus Smulkintuvas „HandiShred“ yra nešiojamasis rankinis popieriaus smulkintuvas, kuriam nereikia išorinio maitinimo šaltinio. Jis yra suprojektuotas mažas ir tvarkingai, todėl galite jį pastatyti ant savo stalo, stalčiaus ar portfelio, prie kurio galite lengvai pasiekti ir susmulkinti savo svarbų dokumentą bet kur ir bet kada. Šis patogus smulkintuvas puikiai tinka susmulkinti bet kokius dokumentus ar kvitus, kad būtų užtikrinta, jog privati, konfidenciali ir bet kokia asmeninė informacija visada būtų saugi.

Sąveikos Lentelė

paintable

Sąveikos Lentelė Dažomas yra daugiafunkcis stalas kiekvienam, tai gali būti paprastas stalas, piešimo stalas ar muzikos instrumentas. Norėdami piešti ant stalo paviršiaus, galite naudoti įvairias spalvas, kad galėtumėte kurti muziką su savo draugais ar šeima, o paviršius piešinius pavers melodija spalvų jutikliais. Yra du piešimo būdai: kūrybinis piešimas ir natų piešimas. Vaikai gali piešti bet ką, ką nori sukurti atsitiktine muzika, arba naudoti mūsų sukurtą taisyklę, kad užpildytume spalvą konkrečioje vietoje, kad padarytume darželio rimą.

Stalas, Estakada, Cokolis

Trifold

Stalas, Estakada, Cokolis Trifoldo formą parodo trikampių paviršių derinys ir unikali sulankstoma seka. Jis turi minimalistinį, tačiau sudėtingą ir skulptūrinį dizainą, kiekvienu žvilgsnio kampu atskleidžia unikalią kompoziciją. Dizainas gali būti pritaikytas įvairiems tikslams nepakenkiant jo konstrukciniam vientisumui. „Trifold“ yra skaitmeninių gamybos metodų ir naujų gamybos technologijų, tokių kaip robotika, naudojimo pavyzdys. Gamybos procesas buvo sukurtas bendradarbiaujant su robotų gamybos įmone, kuri specializuojasi metalų lankstyme su 6 ašių robotais.

Žaislas

Movable wooden animals

Žaislas Įvairūs gyvūnų žaislai juda skirtingais būdais, paprasti, bet linksmi. Abstrakčios gyvūno formos sugeba įsivaizduoti vaikus. Grupėje yra 5 gyvūnai: kiaulė, antis, žirafa, sraigė ir dinozauras. Anties galva juda iš dešinės į kairę, kai jūs jį pakeliate nuo stalo, jums atrodo „NE“; Žirafos galva gali judėti aukštyn ir žemyn; Kiaulės nosis, sraigės ir dinozaurų galvos juda iš vidaus į išorę, kai pasukate uodegas. Visi judesiai priverčia žmones šypsotis ir priversti vaikus žaisti įvairiais būdais, pavyzdžiui, traukti, stumti, pasukti ir pan.

Roly Poli, Kilnojamieji Mediniai Žaislai

Tumbler" Contentment "

Roly Poli, Kilnojamieji Mediniai Žaislai Kaip turėti vaivorykštę? Kaip apkabinti vasaros vėją? Mane visada paliečia kai kurie subtilūs dalykai ir jaučiuosi labai patenkinta ir laiminga. Kaip laikyti ir kaip turėti? Užtenka tiek pat, kiek ir šventė. Norėčiau įvairias medžiagas formuoti paprastai ir juokingai. Leiskite vaikams žaisti su jais, kad atpažintų fizinį pasaulį, sužadintų vaizduotę ir padėtų suprasti juos supančią aplinką.