Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Darbo Stalas

Timbiriche

Darbo Stalas Dizainas atrodo taip, kad atspindėtų nuolat besikeičiantį šiuolaikinio žmogaus gyvenimą daugiavalenčioje ir išradingoje erdvėje, kurioje vienas paviršius suderintas, jei nėra ar nėra medienos gabalų, kurie slysta, pašalinami ar dedami, suteikia begalę galimybių sutvarkyti objektus. darbo erdvėje, užtikrinant pastovumą pasirinktose vietose ir atitinkančiose kiekvienos akimirkos poreikius. Dizaineriai įkvėpti tradicinio žaidimo „timbiriche“, perdaryti esmę - asmeninių kilnojamųjų taškų matricos, suteikiančios žaismingą erdvę darbo vietai, esmę.

Pritaikomas Kilimas

Jigzaw Stardust

Pritaikomas Kilimas Kilimėliai gaminami iš rombo ir šešiakampių, juos lengva pastatyti vienas šalia kito su neslystančiu paviršiumi. Puikiai tinka dengti grindis ir net sienas, kad būtų išvengta trikdančių garsų. Gabalai yra 2 skirtingų rūšių. Šviesiai rausvi gabalai yra rankomis pinti iš NZ vilnos, išsiuvinėti linijomis iš banano pluošto. Mėlynos spalvos gabalėliai atspausdinti ant vilnos.

Elektrinė Gitara

Eagle

Elektrinė Gitara „Eagle“ pristato naują elektrinės gitaros koncepciją, pagrįstą lengvu, futuristiniu ir skulptūriniu dizainu, su nauja dizaino kalba, įkvėpta „Streamline“ ir „Organic“ dizaino filosofijų. Forma ir funkcija, sujungti į visumą, subalansuotomis proporcijomis, susipynusiais tūriais ir elegantiškomis linijomis, turinčiomis tėkmės ir greičio pojūtį. Tikriausiai viena lengviausių elektrinių gitarų dabartinėje rinkoje.

Pakabinama Lempa

Space

Pakabinama Lempa Šio pakabučio dizainerį įkvėpė elipsinės ir parabolinės asteroidų orbitos. Unikalią lempos formą apibūdina anoduoti aliuminio poliai, tiksliai išdėstyti 3D spausdintame žiede, sukuriant nepriekaištingą pusiausvyrą. Baltas stiklo atspalvis viduryje harmonizuoja su poliais ir papildo jo rafinuotą išvaizdą. Vieni sako, kad lempa primena angelą, kiti mano, kad ji atrodo kaip grakštus paukštis.

Ugnies Virimo Rinkinys

Firo

Ugnies Virimo Rinkinys FIRO yra daugiafunkcinis ir nešiojamas 5 kg virimo rinkinys kiekvienai atvira ugniai. Orkaitėje yra 4 puodai, pritvirtinti prie stalčių bėgio konstrukcijos su pasukama atrama maisto lygiui palaikyti. Tokiu būdu FIRO galima lengvai ir saugiai naudoti kaip stalčius neišleidžiant maisto, o krosnelė stovi ugnies pusiaukelėje. Puodai yra naudojami virimo ir valgymo tikslams ir yra tvarkomi su stalo įrankiu, kuris užspaudžiamas kiekvienoje puodo pusėje, kad būtų karštas. Jame taip pat yra antklodė, taip pat krepšys, kuriame yra visa naudinga įranga.

Kilimėlis

feltstone rug

Kilimėlis Veltinio akmens kilimėlis suteikia optinę tikrų akmenų iliuziją. Skirtingos rūšies vilna papildo kilimėlio išvaizdą. Akmenys skiriasi vienas nuo kito dydžiu, spalva ir aukštu - paviršius atrodo kaip gamtoje. Kai kurie iš jų turi samanų efektą. Kiekvienas akmenukas turi putplasčio šerdį, apgaubtą 100% vilnos. Remiantis šia minkšta šerdimi, kiekviena uoliena susispaudžia. Kilimėlio pagrindas yra skaidrus kilimėlis. Akmenys siuvami kartu ir su kilimėliu.