Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Būsto Vienetai

The Square

Būsto Vienetai Projekto idėja buvo ištirti skirtingų formų, kurios yra kuriamos kartu, architektūrinius ryšius, kad būtų sukurti tarsi judantys vienetai. Projektą sudaro 6 vienetai, kiekvienas iš jų yra 2 gabenimo konteineriai, pritvirtinti vienas prie kito ir formuojantys L formos masę. Šie L formos agregatai pritvirtinami persidengiančiose vietose, sukuriant tuštumas ir kietas dalis, kad būtų užtikrintas judėjimo pojūtis, užtikrinta pakankama dienos šviesa ir gera ventiliacija. aplinka. Pagrindinis projekto tikslas buvo sukurti nedidelį namą tiems, kurie naktį praleidžia gatvėse, neturėdami namų ar pastogės.

Kinų Restoranas

Ben Ran

Kinų Restoranas „Ben Ran“ yra meniškai harmoningas kinų restoranas, įsikūręs prabangiame viešbutyje, Vangohh Eminent, Malaizija. Norėdami sukurti tikrą restorano skonį, kultūrą ir sielą, dizainerė taiko intravertišką ir glaustą rytietiško stiliaus technikų. Tai yra psichinio aiškumo simbolis, atsisakyti klestinčiojo ir natūraliai ir paprastai grįžti į pradinį protą. Interjeras yra natūralus ir nepriekaištingas. Naudojant senovinę koncepciją, taip pat sinchroniškumas su restorano pavadinimu Ben Ran, kuris reiškia originalumą ir gamtą. Restoranas apytiksliai 4088 kvadratinių pėdų.

Energetinis Laiptų Suaktyvinimas

Solar Skywalks

Energetinis Laiptų Suaktyvinimas Pasaulio metropolijose, pavyzdžiui, Pekine, yra daugybė laiptų, kertančių judraus eismo arterijas. Jie dažnai būna nepatrauklūs, menkinantys bendrą miesto įspūdį. Dizainerių idėja apklijuoti laiptus estetiniais, energiją generuojančiais PV moduliais ir paversti juos patraukliomis miesto vietomis yra ne tik tvari, bet ir sukuria skulptūrinę įvairovę, kuri tampa akį traukiančiu miesto vaizde. E-automobilių arba E-dviračių įkrovimo stotelės po laiptais saulės energiją sunaudoja tiesiai vietoje.

Kirpykla

Vibrant

Kirpykla Užfiksuotas botaninio įvaizdžio esmė, dangaus sodas buvo sukurtas visame koridoriuje, iškart pasveikina svečius pasislėpti, pasitraukti nuo minios, pasveikinti juos iš prieškambario. Žvelgdamas toliau į erdvę, susiaurėjęs išdėstymas išplečiamas į viršų, pateikiant išsamius aukso spalvos prisilietimus. Botaninės metaforos vis dar ryškiai išreiškiamos visame kambaryje, pakeisdamos šurmulio triukšmą, sklindantį iš gatvių, ir čia tampa slaptu sodu.

Privati Gyvenamoji Vieta

City Point

Privati Gyvenamoji Vieta Dizainerė ieškojo įkvėpimo iš miesto kraštovaizdžio. Taigi džiovos miesto erdvės peizažas buvo „išplėstas“ iki gyvenamosios erdvės, kuriai būdingas projektas Metropolitan tema. Tamsios spalvos buvo paryškintos šviesa, kad būtų sukurti nuostabūs vaizdiniai efektai ir atmosfera. Priėmus mozaikas, paveikslus ir skaitmeninius atspaudus su aukštybiniais pastatais, į interjerą buvo įneštas modernaus miesto įspūdis. Dizaineris įdėjo daug pastangų teritorijų planavimui, ypač daug dėmesio skyrė funkcionalumui. Rezultatas buvo stilingi ir prabangūs namai, pakankamai erdvūs, kad aptarnautų 7 žmones.

Prieširdis

Sberbank Headquarters

Prieširdis Šveicarijos architektūros biuras „Evolution Design“, bendradarbiaudamas su Rusijos architektūros studijos „T + T“ architektais, suprojektavo erdvų daugiafunkcį prieškambarį naujoje „Sberbank“ korporacijos būstinėje Maskvoje. Dienos šviesoje užlietas prieškambaris turi įvairias bendradarbystės erdves ir kavos barą, o pakabinamas deimanto formos posėdžių kambarys yra vidinio kiemo židinio vieta. Veidrodiniai atspindžiai, įstiklintas vidinis fasadas ir augalų panaudojimas suteikia erdvės ir tęstinumo pojūtį.