Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Meno Instaliacija

The Future Sees You

Meno Instaliacija Ateitis mato jūsų optimizmo grožį, kurį apėmė jaunas kūrybingas suaugęs žmogus - būsimi jūsų pasaulio mąstytojai, novatoriai, dizaineriai ir menininkai. Dinamiškas vaizdinis pasakojimas, prožengiantis per 30 langų per 5 lygius, akys spindi per gyvą spalvų spektrą, ir kartais atrodo, kad jis seka minią, kai užtikrintai žvelgia į naktį. Per šias akis jie mato ateitį, mąstytoją, novatorių, dizainerį ir menininką: rytojaus kūrybą, kuri pakeis pasaulį.

Cigarečių Filtras

X alarm

Cigarečių Filtras X pavojaus signalas - tai aliarmas rūkaliams, kad jie suprastų, ką daro sau, kol tai daro. Šis dizainas yra naujos kartos cigarečių filtrai. Šis dizainas gali tinkamai pakeisti brangią reklamą prieš rūkymą, be to, ji daro didesnę įtaką rūkalių protui nei bet kuri kita neigiama reklama. Jos struktūra yra labai paprasta, filtrai antspauduojami nematomu rašalu, uždengiančiu neigiamą eskizo sritį. su kiekvienu puffu eskizas pasirodys aiškesnis, taigi su kiekvienu puffu pamatysite, kad jūsų širdis vis tamsėja ir žinote, kas su jumis vyksta.

Magnio Pakuotė

Kailani

Magnio Pakuotė „Arome“ agentūros „Kailani“ pakuotės grafinės tapatybės ir meninės linijos darbai yra pagrįsti minimaliu ir švariu dizainu. Šis minimalizmas atitinka produktą, kuriame yra tik vienas ingredientas - magnis. Pasirinkta tipografija yra tvirta ir spausdinta. Tai apibūdina tiek mineralinio magnio stiprumą, tiek produkto stiprumą, kuris atkuria gyvybingumą ir energiją vartotojams.

Butelis Vyno

Gabriel Meffre

Butelis Vyno Aromatas sukuria grafinį identitetą kolekcininkų dubeniui Gabrieliui Meffre'ui, kuris švenčia 80 metų. Mes dirbome tuo metu būdingu 30-ųjų dizainu, kurį grafiškai simbolizavo moteris su taure vyno. Naudojamos spalvų plokštės pabrėžiamos įspaudais ir karštu folijos įspaudimu, kad būtų akcentuojama kolekcininko kolekcijos pusė.

Maisto Pakuotė

Chips BCBG

Maisto Pakuotė Prekės ženklo BCBG drožlių pakuočių realizavimo iššūkis buvo pakuočių serijos atlikimas atsižvelgiant į ženklo visumą. Pakuotės turėjo būti tiek minimalistinės, tiek modernios, kartu turinčios šį amatinišką traškučių prisilietimą ir tą malonią bei simpatišką pusę, kuri atneša pieštuku nupieštus personažus. Aperityvas yra linksmas momentas, kurį turi jausti ant pakuotės.

Darbalaukio Įrengimas

Wood Storm

Darbalaukio Įrengimas „Wood Storm“ yra darbalaukio instaliacija, skirta mėgautis vaizdiniais malonumais. Oro srauto sūkurį paverčia tikroviška medžio uždanga, kurią sustiprina žibintai, išmetami iš apačios į pasaulį, kur nėra gravitacijos. Diegimas elgiasi kaip nesibaigiantis dinaminis ciklas. Tai nukreipia žvilgsnio liniją aplink ją ieškant pradžios ar pabaigos taško, nes auditorija iš tikrųjų šoka su audra.