Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kaukė

Billy Julie

Kaukė Šis dizainas yra įkvėptas mikro išraiškos. Dizaineris pasirenka Billy ir Julie dviejų rūšių daugialypėms asmenybėms. Sudėtingi elementai sukuriami parametriškai koreguojant į kopėčias panašios geometrijos orientacijas, remiantis įstrigusia kreive su pertvaromis. Ši sąsaja ir vertėjas yra sukurta tam, kad žmonės galėtų ištirti savo sąžinę.

Makiažo Asistentas

Eyelash Stand

Makiažo Asistentas Šis dizainas tyrinėja blakstienų metaforą. Dizainerė mano, kad blakstienų tušas yra asmeninių lūkesčių siekimas. Jis sukuria blakstienų stovą kaip gyvenimo piktogramą ar miniatiūrinį spektaklio etapą. Šis stendas simbolizuoja primenantį įsipareigojimą ryte arba prieš miegą, laikinai uždėjus blakstienas prieš ar po jų uždėjimo. Blakstienų stendas yra būdas įsiminti tai, kas kažkas nereikšmingo prisidėjo prie asmeninių kasdienių nuotykių.

Temos Instaliacija

Dancing Cubes

Temos Instaliacija Šis dizainas sąveikauja su rodomu objektu pagal modulius. Šis teminis stendas yra sukurtas su savaime išskleistu mechanizmu, kuris sujungia šešis ar daugiau kubelių į pakeltą elementą trimis statmenomis kryptimis. Dėl laisvos formos konfigūracijos su įpjovomis ryšys yra panašus į susipynusius šokančius žmones. Mažų skylių išdėstymas sukuria objekto apgyvendinimo struktūrą su linijinėmis dalimis.

Firmos Identitetas

film festival

Firmos Identitetas „Kinas, ahoy“ buvo antrojo Europos kino festivalio Kuboje šūkis. Tai yra dizaino koncepcijos, orientuotos į keliones kaip kultūrų sujungimo būdą, dalis. Dizainas skatina kruizinio laivo, keliaujančio iš Europos į Havaną, kelionę, apkrautą plėvelėmis. Kvietimų ir bilietų į festivalį dizainas buvo įkvėptas pasų ir įlaipinimo kortelių, kuriomis šiandien naudojasi viso pasaulio keliautojai. Kelionės po filmus idėja skatina visuomenę būti imliems ir smalsiems kultūriniams mainams.

Užkandžiai

Have Fun Duck Gift Box

Užkandžiai Dovanų dėžutė „Smagiai ančiai“ yra speciali dovanų dėžutė, skirta jaunimui. Įkvėptas pikselių stiliaus žaislų, žaidimų ir filmų, dizainas vaizduoja „maisto miestą“ jauniems žmonėms su įdomiomis ir detaliomis iliustracijomis. IP vaizdas bus integruotas į miesto gatves, o jaunimas mėgsta sportą, muziką, hip-hopą ir kitas pramogas. Patirkite linksmus sportinius žaidimus mėgaudamiesi maistu, išreikškite jauną, linksmą ir laimingą gyvenimo būdą.

Maisto Pakuotė

Kuniichi

Maisto Pakuotė Tradicinis japonų konservuotas maistas „Tsukudani“ nėra gerai žinomas pasaulyje. Troškintas patiekalas iš sojos padažo, kuriame derinami įvairūs jūros gėrybės ir žemės komponentai. Naujajame pakete yra devynios etiketės, skirtos modernizuoti tradicinius japonų raštus ir išreikšti ingredientų savybes. Naujasis prekės ženklo logotipas sukurtas tikintis tęsti šią tradiciją ateinančius 100 metų.