Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Rėmo Montavimas

Missing Julie

Rėmo Montavimas Šis dizainas parodo rėmo instaliaciją ir sąsają tarp vidaus ir lauko ar šviesų bei šešėlių. Tai suteikia išraišką, kol žmonės, žiūrintys iš rėmo, laukia, kol kas nors sugrįš. Įvairių tipų ir dydžių stiklinės sferos yra naudojamos kaip norų ir ašarų simbolis, kad būtų galima pasakyti, kokia emocija slepiasi viduje. Plieninis rėmas ir dėžutės nusako emocijos ribą. Žmogaus teikiama emocija gali skirtis nuo suvokimo taip, kaip vaizdai sferose yra apversti aukštyn.

Gėlių Stendas

Eyes

Gėlių Stendas „Eyes“ yra gėlių stendas visoms progoms. Ovalinis kūnas yra aukso spalvos plėvelė su netaisyklingomis angomis, kaip žmogaus akys, kurios visada ieško nuostabių dalykų Motinos Gamtoje. Stendas elgiasi kaip filosofas. Jis puoselėja natūralų grožį ir parodo visą pasaulį prieš jį užsidegdamas ar po jo.

Kaukė

Billy Julie

Kaukė Šis dizainas yra įkvėptas mikro išraiškos. Dizaineris pasirenka Billy ir Julie dviejų rūšių daugialypėms asmenybėms. Sudėtingi elementai sukuriami parametriškai koreguojant į kopėčias panašios geometrijos orientacijas, remiantis įstrigusia kreive su pertvaromis. Ši sąsaja ir vertėjas yra sukurta tam, kad žmonės galėtų ištirti savo sąžinę.

Makiažo Asistentas

Eyelash Stand

Makiažo Asistentas Šis dizainas tyrinėja blakstienų metaforą. Dizainerė mano, kad blakstienų tušas yra asmeninių lūkesčių siekimas. Jis sukuria blakstienų stovą kaip gyvenimo piktogramą ar miniatiūrinį spektaklio etapą. Šis stendas simbolizuoja primenantį įsipareigojimą ryte arba prieš miegą, laikinai uždėjus blakstienas prieš ar po jų uždėjimo. Blakstienų stendas yra būdas įsiminti tai, kas kažkas nereikšmingo prisidėjo prie asmeninių kasdienių nuotykių.

Temos Instaliacija

Dancing Cubes

Temos Instaliacija Šis dizainas sąveikauja su rodomu objektu pagal modulius. Šis teminis stendas yra sukurtas su savaime išskleistu mechanizmu, kuris sujungia šešis ar daugiau kubelių į pakeltą elementą trimis statmenomis kryptimis. Dėl laisvos formos konfigūracijos su įpjovomis ryšys yra panašus į susipynusius šokančius žmones. Mažų skylių išdėstymas sukuria objekto apgyvendinimo struktūrą su linijinėmis dalimis.