Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Firmos Identitetas

film festival

Firmos Identitetas „Kinas, ahoy“ buvo antrojo Europos kino festivalio Kuboje šūkis. Tai yra dizaino koncepcijos, orientuotos į keliones kaip kultūrų sujungimo būdą, dalis. Dizainas skatina kruizinio laivo, keliaujančio iš Europos į Havaną, kelionę, apkrautą plėvelėmis. Kvietimų ir bilietų į festivalį dizainas buvo įkvėptas pasų ir įlaipinimo kortelių, kuriomis šiandien naudojasi viso pasaulio keliautojai. Kelionės po filmus idėja skatina visuomenę būti imliems ir smalsiems kultūriniams mainams.

Užkandžiai

Have Fun Duck Gift Box

Užkandžiai Dovanų dėžutė „Smagiai ančiai“ yra speciali dovanų dėžutė, skirta jaunimui. Įkvėptas pikselių stiliaus žaislų, žaidimų ir filmų, dizainas vaizduoja „maisto miestą“ jauniems žmonėms su įdomiomis ir detaliomis iliustracijomis. IP vaizdas bus integruotas į miesto gatves, o jaunimas mėgsta sportą, muziką, hip-hopą ir kitas pramogas. Patirkite linksmus sportinius žaidimus mėgaudamiesi maistu, išreikškite jauną, linksmą ir laimingą gyvenimo būdą.

Maisto Pakuotė

Kuniichi

Maisto Pakuotė Tradicinis japonų konservuotas maistas „Tsukudani“ nėra gerai žinomas pasaulyje. Troškintas patiekalas iš sojos padažo, kuriame derinami įvairūs jūros gėrybės ir žemės komponentai. Naujajame pakete yra devynios etiketės, skirtos modernizuoti tradicinius japonų raštus ir išreikšti ingredientų savybes. Naujasis prekės ženklo logotipas sukurtas tikintis tęsti šią tradiciją ateinančius 100 metų.

Medus

Ecological Journey Gift Box

Medus Medaus dovanų dėžutės dizainą įkvėpė Shennongjia „ekologinė kelionė“ su gausiais laukiniais augalais ir gera natūralia ekologine aplinka. Kūrybinė dizaino tema yra vietos ekologinės aplinkos apsauga. Dizainas yra pritaikytas tradiciniam kinų karpinių iš popieriaus ir šešėlių lėlių menui, siekiant parodyti vietinę gamtos ekologiją ir penkis retus bei nykstančius pirmosios klasės saugomus gyvūnus. Ant pakavimo medžiagos naudojama šiurkšti žolė ir medžio popierius, kuris atspindi gamtos ir aplinkos apsaugos sąvoką. Išorinę dėžę galima naudoti kaip išskirtinę saugojimo dėžę pakartotiniam naudojimui.

Infografika Su Animaciniu Gif

All In One Experience Consumption

Infografika Su Animaciniu Gif Projektas „Viskas viename“ yra „Big Data Infographic“, kuriame pateikiama tokia informacija kaip sudėtingų prekybos centrų lankytojų tikslas, tipas ir lankytojų suvartojimas. Pagrindinį turinį sudaro trys reprezentatyvios įžvalgos, gautos analizuojant didelius duomenis, ir jos išdėstytos iš viršaus į apačią pagal svarbumo tvarką. Grafika atliekama naudojant izometrinius metodus ir sugrupuojama į tipines kiekvieno dalyko spalvas.

Filmo Plakatas

Mosaic Portrait

Filmo Plakatas Meno filmas „Mozaikos portretas“ buvo išleistas kaip koncepcijos plakatas. Tai daugiausia pasakoja apie mergaitę, kuri buvo seksualiai užpulta. Balta paprastai turi mirties metaforą ir skaistybės simbolį. Šis plakatas pasirenka paslėpti žinią apie „mirtį“ už tylios ir švelnios mergaitės būsenos, kad paryškintų stipresnes emocijas už tylos. Tuo pat metu dizaineris į paveikslą integravo meninius elementus ir įtaigius simbolius, paskatindamas platesnį filmo kūrinių mąstymą ir tyrinėjimą.