Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Torto Stendas

Temple

Torto Stendas Iš augančio namų kepimo populiarumo pamačiau poreikį šiuolaikiškai atrodančiam šiuolaikiškam pyragų stovui, kurį būtų galima lengvai laikyti spintelėje ar piešti. Lengva valyti ir plauti indaplovėje. Šventyklą lengva surinkti ir ji yra intuityvi, stumdant plokšteles virš centrinio smailėjančio stuburo. Išardyti taip pat lengva, tiesiog nuslenkant juos atgal. Visus 4 pagrindinius elementus kartu laiko krautuvas. Krautuvas padeda laikyti visus elementus kartu, kad būtų galima kompaktiškai laikyti. Įvairioms progoms galite naudoti skirtingas plokštelių konfigūracijas.

Poilsio Kėdė

Bessa

Poilsio Kėdė „Bessa“ poilsio kėdė, sukurta viešbučių, kurortų ir privačių rezidencijų poilsio zonoms, dera su moderniais interjero dizaino projektais. Tai dizainas perteikia ramybę, kviečiančią prisiminti išgyvenimus. Išsprendę visiškai tvarią jos produkciją, galime džiaugtis jos formos, šiuolaikinio dizaino, funkcijos ir organinių vertybių pusiausvyra.

Kalendorius

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendorius Vandens ratas yra trijų matmenų kalendorius, pagamintas iš šešių irklavimo ratuko pavidalo irklų. Kiekvieną mėnesį pasukite unikalų darbalaukio kalendorių kaip vandens ratą. Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę. Originalūs mūsų produktai sukurti remiantis „Gyvenimas su dizainu“ koncepcija.

Daugiafunkcinė Spinta

Shanghai

Daugiafunkcinė Spinta „Šanchajaus“ daugiafunkcinė spinta. Fasado raštas ir lakoniška forma veikia kaip „dekoratyvinė siena“, ir tai leidžia suvokti garderobą kaip dekoratyvinį komponentą. „Viskas įskaičiuota“ sistema: apima skirtingo tūrio laikymo vietas; įmontuoti naktiniai staleliai yra spintos fasado dalis, atidaroma ir uždaroma vienu fasado paspaudimu; 2 įmontuotos naktinės lempos, paslėptos po išskirtiniu garsumu abiejose lovos pusėse. Pagrindinė spintelės dalis yra pagaminta iš mažytės medinės formos detalės. Jį sudaro 1500 vienetų kempų ir 4500 balinto ąžuolo gabalų.

Galinis Stalas

TIND End Table

Galinis Stalas „TIND“ galinis stalas yra mažas, ekologiškas stalas, turintis ryškų vaizdą. Perdirbto plieno viršus buvo nupjautas vandens srove su painia piešiniu, sukuriančiu ryškius šviesos ir šešėlio modelius. Bambuko kojų formos nustatomos pagal piešinį plieniniame viršuje, o kiekviena iš keturiolikos kojų praeina per plieno viršutinę dalį, o po to supjaustoma lygiagrečiai. Žiūrint iš viršaus, karbonizuotas bambukas sukuria sulaikymo modelį, esantį priešais perforuotą plieną. Bambukas yra greitai atsinaujinanti žaliava, nes bambukas yra greitai auganti žolė, o ne medžio produktas.

Žaislas

Rocking Zebra

Žaislas Vaikams patinka šis žvalus arkliukas, o šiuolaikiškas vaizdas, linksma grafika ir natūrali mediena yra tikri šiuolaikinių namų akcentai. Projektavimo uždavinys buvo išsaugoti esminį klasikinio paveldimo žaislo pobūdį, kartu naudojant pažangias technologijas ir modulinę konstrukcijos sistemą, leidžiančią ateityje sukurti papildomus gyvūnų tipus su minimaliais dalių pakeitimais. Įpakuotas produktas taip pat turėjo būti kompaktiškas ir mažesnis nei 10 kg, kad būtų galima tiesiogiai parduoti internetu. Pirmasis spausdinto laminato panaudojimas yra tikras, todėl visiškai atsparesnis įbrėžimams paviršius suteikia puikų spalvų ir raštų perteikimą