Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Laikrodžio Programa

Dominus plus

Laikrodžio Programa „Dominus plius“ originaliai išreiškia laiką. Kaip ir taškai ant domino gabalėlių, atstovauja trys taškų grupės: valandos, dešimtys minučių ir minutės. Paros laiką galima perskaičiuoti iš taškų spalvos: žalia - AM; geltona PM. Programoje yra laikmatis, žadintuvas ir skambučiai. Visos funkcijos yra naršomos palietus atskirus kampinius taškus. Tai buvo originalus ir meniškas dizainas, pristatantis tikrąjį XXI amžiaus veido veidą. Jis suprojektuotas gražia simbioze su „Apple“ nešiojamųjų įrenginių dėklais. Ji turi paprastą sąsają, kurioje yra tik keli būtini žodžiai jai valdyti.

Žinučių Kortelė

Standing Message Card “Post Animal”

Žinučių Kortelė Leiskite gyvūninių popierinių amatų rinkiniui perduoti jums svarbias žinutes. Įrašykite savo pranešimą į korpusą, tada išsiųskite kartu su kitomis voko viduje esančiomis dalimis. Tai yra linksma žinučių kortelė, kurią gavėjas gali surinkti ir parodyti. Priskiriami šeši skirtingi gyvūnai: antis, kiaulė, zebra, pingvinas, žirafa ir elniai. Gyvenimas su dizainu: Kokybiški dizainai turi galią pakeisti erdvę ir pakeisti jos vartotojų protus. Jie siūlo patogumą pamatyti, laikyti ir naudoti. Juos užburia lengvumas ir staigmenos elementas, praturtinantis erdvę.

Transformuojama Sofa

Mäss

Transformuojama Sofa Norėjau sukurti modulinę sofą, kurią būtų galima transformuoti į keletą atskirų sėdimųjų sprendimų. Visas baldas susideda iš tik dviejų skirtingų tos pačios formos detalių, kad būtų galima sudaryti įvairius sprendimus. Pagrindinė konstrukcija yra ta pati šoninė rankos atramų forma, bet tik storesnė. Rankų atramas galima pasukti 180 laipsnių, kad būtų galima pakeisti ar tęsti pagrindinį baldo elementą.

Torto Stendas

Temple

Torto Stendas Iš augančio namų kepimo populiarumo pamačiau poreikį šiuolaikiškai atrodančiam šiuolaikiškam pyragų stovui, kurį būtų galima lengvai laikyti spintelėje ar piešti. Lengva valyti ir plauti indaplovėje. Šventyklą lengva surinkti ir ji yra intuityvi, stumdant plokšteles virš centrinio smailėjančio stuburo. Išardyti taip pat lengva, tiesiog nuslenkant juos atgal. Visus 4 pagrindinius elementus kartu laiko krautuvas. Krautuvas padeda laikyti visus elementus kartu, kad būtų galima kompaktiškai laikyti. Įvairioms progoms galite naudoti skirtingas plokštelių konfigūracijas.

Poilsio Kėdė

Bessa

Poilsio Kėdė „Bessa“ poilsio kėdė, sukurta viešbučių, kurortų ir privačių rezidencijų poilsio zonoms, dera su moderniais interjero dizaino projektais. Tai dizainas perteikia ramybę, kviečiančią prisiminti išgyvenimus. Išsprendę visiškai tvarią jos produkciją, galime džiaugtis jos formos, šiuolaikinio dizaino, funkcijos ir organinių vertybių pusiausvyra.