Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Gyvenamasis Namas

Trish House Yalding

Gyvenamasis Namas Namo dizainas sukurtas tiesiogiai atsižvelgiant į svetainę ir jos vietą. Pastato konstrukcija sudaryta taip, kad atspindėtų supančią mišką, su griovelių kolonomis, vaizduojančiomis netaisyklingus medžių kamienų ir šakų kampus. Dideli stikliniai stiklai užpildo tarpus tarp konstrukcijos ir leidžia įvertinti kraštovaizdį bei aplinką taip, lyg žvelgtumėte iš medžių kamienų ir šakų. Tradicinis Kentish juodai baltas orlaivių lenta vaizduoja žalumynus, apvyniojančius pastatą ir uždengiančius erdves.

Oficiali Parduotuvė, Mažmeninė Prekyba

Real Madrid Official Store

Oficiali Parduotuvė, Mažmeninė Prekyba Parduotuvės dizaino koncepcija pagrįsta patirtimi „Santiago Bernabeu“, kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas apsipirkimo patirčiai ir įspūdžio kūrimui. Tai koncepcija, kuri tuo pat metu gerbia, giria ir įamžina klubą, teigia, kad laimėjimai buvo talento, pastangų, kovos, atsidavimo ir ryžto rezultatas. Projektas apima koncepcijos dizainą ir komercinį įgyvendinimą, prekės ženklo kūrimą, pakavimą, grafinių linijų ir pramoninių baldų dizainą.

Gyvenamasis Namas

Tempo House

Gyvenamasis Namas Šis projektas yra visiškai atnaujintas kolonijinio stiliaus namas viename žaviausių Rio de Žaneiro mikrorajonų. Įsikūręs neeilinėje svetainėje, kurioje pilna egzotinių medžių ir augalų (originalus garsaus kraštovaizdžio architekto Burle Marxo kraštovaizdžio planas), pagrindinis tikslas buvo integruoti išorinį sodą į vidaus erdves atidarant didelius langus ir duris. Papuošalai turi svarbius Italijos ir Brazilijos prekių ženklus, o jo idėja yra tai, kad jis būtų kaip drobė, kad klientas (meno kolekcionierius) galėtų parodyti savo mėgstamus kūrinius.

Dizaino Studija Su Galerija

PARADOX HOUSE

Dizaino Studija Su Galerija Padalinto lygio sandėliu paversta prašmatnia daugialypės terpės dizaino studija, „Paradox House“ rado geriausią pusiausvyrą tarp funkcionalumo ir stiliaus, tuo pačiu atspindėdama savininko unikalų skonį ir gyvenimo būdą. Ji sukūrė įspūdingą daugialypės terpės dizaino studiją su švariomis, kampuotomis linijomis, kurios demonstruoja iškilią geltono atspalvio stiklo dėžę ant mezzanine. Geometrinės figūros ir linijos yra šiuolaikiškos ir žavios, tačiau skoningai padarytos užtikrinant unikalią darbo vietą.

Mokymosi Centras

STARLIT

Mokymosi Centras „Starlit“ mokymosi centras yra skirtas vykdyti mokymą apie atsipalaidavimo mokymosi aplinką 2–6 metų vaikams. Vaikai Honkonge mokosi esant dideliam slėgiui. Norėdami suteikti formą ir erdvę išdėstymui ir pritaikyti įvairias programas, mes taikome Senovės Romos miesto planavimą. Apskritimo elementai yra bendri išilgai spinduliuojančių ginklų ašių išdėstymo link, kad būtų galima suskirstyti klasę ir studijas tarp dviejų skirtingų sparnų. Šis mokymosi centras sukurtas džiugiai mokymosi atmosferai su kuo daugiau vietos.

Biuro Dizainas

Brockman

Biuro Dizainas Efektyvumas ir našumas yra pagrindiniai verslo rutinos aspektai, nes tai yra kasybos versle įsikūrusi investicinė įmonė. Iš pradžių dizainas buvo įkvėptas gamtos. Kitas įkvėpimas, akivaizdus kuriant dizainą, yra pabrėžimas geometrijai. Šie pagrindiniai elementai buvo dizaino priešakyje, todėl buvo vizualiai perteikti pasitelkiant geometrinius ir psichologinius formos ir erdvės supratimus. Išlaikant pasaulinės klasės komercinio pastato prestižą ir reputaciją, stiklas ir plienas sukuria unikalią verslo areną.