Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Maistas

Drink Beauty

Maistas „Drink Beauty“ yra tarsi graži brangenybė, kurią galite išgerti! Mes padarėme dviejų objektų, kurie buvo naudojami atskirai su arbata, derinį: roko saldainius ir citrinos griežinėlius. Šis dizainas yra visiškai valgomas. Pridėjus citrinos griežinėlių prie saldainių struktūros, jos skonis tampa neįtikėtinai geresnis, o maisto vertė padidėja dėl citrinos vitaminų. Dizaineriai tiesiog pakeitė lazdeles, prie kurių buvo pridėti saldainių kristalai, su gabalėliu džiovintos citrinos. „Drink Beauty“ yra išbaigtas modernaus pasaulio pavyzdys, kuris sujungia grožį ir efektyvumą.

Gėrimas

Firefly

Gėrimas Šis dizainas yra naujas kokteilis su „Chia“, pagrindinė mintis buvo suprojektuoti kokteilį, kuris turi keletą skonio fazių. Šis dizainas taip pat būna skirtingų spalvų, kurias galima pamatyti esant juodai šviesai, todėl jis tinkamas vakarėliams ir klubams. „Chia“ gali sugerti ir išsaugoti bet kokį skonį ir spalvą, todėl gamindamas kokteilį su „Firefly“ žingsnis po žingsnio gali patirti skirtingus skonius. Šio produkto maistinė vertė yra didesnė, palyginti su kitais kokteiliais, ir tai daroma dėl aukštos „Chia“ maistinės vertės ir mažai kalorijų. . Šis dizainas yra naujas gėrimų ir kokteilių istorijos skyrius.

Ledo Pelėsiai

Icy Galaxy

Ledo Pelėsiai Gamta visada buvo vienas svarbiausių dizainerių įkvėpimo šaltinių. Dizaineriams kilo mintis pažvelgti į erdvę ir „Pieno kelio galaktikos“ įvaizdį. Svarbiausias šio dizaino aspektas buvo sukurti unikalią formą. Daugybė rinkoje esančių dizainų sutelkia dėmesį į kuo skaidresnį ledą, tačiau šiame dizaine dizaineriai sąmoningai sutelkė dėmesį į formas, kurias sukuria mineralai, kol vanduo virsta ledu, kad būtų aiškiau, jog dizaineriai pavertė natūralų trūkumą. į gražų efektą. Šis dizainas sukuria spiralinę sferinę formą.

Cigarečių Filtras

X alarm

Cigarečių Filtras X pavojaus signalas - tai aliarmas rūkaliams, kad jie suprastų, ką daro sau, kol tai daro. Šis dizainas yra naujos kartos cigarečių filtrai. Šis dizainas gali tinkamai pakeisti brangią reklamą prieš rūkymą, be to, ji daro didesnę įtaką rūkalių protui nei bet kuri kita neigiama reklama. Jos struktūra yra labai paprasta, filtrai antspauduojami nematomu rašalu, uždengiančiu neigiamą eskizo sritį. su kiekvienu puffu eskizas pasirodys aiškesnis, taigi su kiekvienu puffu pamatysite, kad jūsų širdis vis tamsėja ir žinote, kas su jumis vyksta.

Transformacinė Dviračių Stovėjimo Aikštelė

Smartstreets-Cyclepark™

Transformacinė Dviračių Stovėjimo Aikštelė „Smartstreets-Cyclepark“ yra universali, patobulinta dviračių stovėjimo aikštelė dviem dviračiams, pritaikyta per kelias minutes, kad būtų galima greitai patobulinti dviračių stovėjimo vietas mieste, nepridedant griozdai prie gatvės scenos. Įranga padeda sumažinti dviračių vagystes ir gali būti montuojama net pačiose siauriausiose gatvėse, išlaisvinant iš esamos infrastruktūros naują vertę. Pagaminta iš nerūdijančio plieno, įranga gali būti suderinta su RAL spalva ir pažymėta prekės ženklu vietinėms valdžios institucijoms ar rėmėjams. Jis taip pat gali būti naudojamas nustatant dviračių maršrutus. Jis gali būti pertvarkytas, kad tilptų bet kokio dydžio ar stiliaus stulpelį.

Magnio Pakuotė

Kailani

Magnio Pakuotė „Arome“ agentūros „Kailani“ pakuotės grafinės tapatybės ir meninės linijos darbai yra pagrįsti minimaliu ir švariu dizainu. Šis minimalizmas atitinka produktą, kuriame yra tik vienas ingredientas - magnis. Pasirinkta tipografija yra tvirta ir spausdinta. Tai apibūdina tiek mineralinio magnio stiprumą, tiek produkto stiprumą, kuris atkuria gyvybingumą ir energiją vartotojams.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.