Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Laisvalaikio Klubas

Central Yosemite

Laisvalaikio Klubas Grįžkime prie gyvenimo paprastumo, saulės pro lango šviesą ir šešėlius. Norėdami geriau atspindėti natūralų skonį bendroje erdvėje, visapusiškai išnaudokite rąstų dizainą, paprastą ir stilingą, humanistinį komfortą, pabrėžkite meninę erdvės atmosferą. Rytietiškas žavesio tonas, turintis nepakartojamą erdvinę nuotaiką. Tai dar viena interjero išraiška, ji yra natūrali, gryna, kintanti.

Sausos Arbatos Pakuotės

SARISTI

Sausos Arbatos Pakuotės Dizainas yra cilindrinis indas su ryškiomis spalvomis. Naujoviškas ir šviečiantis spalvų ir formų naudojimas sukuria harmoningą dizainą, atspindintį SARISTI vaistažolių užpilą. Mūsų dizainą skiria tai, kad galime sausai arbatos pakuotei suteikti šiuolaikišką pagarbą. Pakuotėje naudojami gyvūnai atspindi emocijas ir sąlygas, kurias žmonės dažnai patiria. Pavyzdžiui, „Flamingo“ paukščiai reiškia meilę, „Panda“ - atsipalaidavimą.

Alyvuogių Aliejaus Pakuotė

Ionia

Alyvuogių Aliejaus Pakuotė Kadangi senovės graikai kiekvieną alyvuogių aliejaus amforą (indą) dažė ir dizainavo atskirai, jie nusprendė tai padaryti šiandien! Jie atgaivino ir pritaikė šį senovės meną ir tradiciją šiuolaikiniame šiuolaikiniame pastatyme, kur kiekvienas pagamintas 2000 butelių turi skirtingus modelius. Kiekvienas butelis yra individualiai suprojektuotas. Tai unikalus linijinis dizainas, įkvėptas senovės graikų modelių ir šiuolaikiško atspalvio, kuris švenčia senovinio alyvuogių aliejaus paveldą. Tai nėra užburtas ratas; tai tiesi besivystanti kūrybinė linija. Kiekviena gamybos linija sukuria 2000 skirtingų dizainų.

Prekės Ženklas

1869 Principe Real

Prekės Ženklas „1869 Principe Real“ yra nakvynė ir pusryčiai, įsikūrę madingiausioje Lisabonos vietoje - Principe Real. Madonna ką tik nusipirko namą šiame rajone. Šie nakvynės namai yra įsikūrę 1869 m. Senuose rūmuose, išlaikydami seną žavesį ir šiuolaikišką interjerą, suteikdami jam prabangų išvaizdą ir jausmą. Šis prekės ženklas turėjo įtraukti šias vertybes į savo logotipą ir prekės ženklo programas, kad atspindėtų šio unikalaus būsto filosofiją. Tai suteikia logotipą, kuriame sumaišomas klasikinis šriftas, primenantis senus durų numerius, su šiuolaikine tipografija ir „L Real“ L stilizuotos lovos piktogramos detalėmis.

Rezidencija

Panorama Villa

Rezidencija Išskyrus tipiško Mani kaimo struktūrą, ši koncepcija suprantama kaip atskirų akmens fragmentų serija, besisukanti aplink atriumą, įėjimą ir gyvenamąsias patalpas. Apytiksliai gyvenamosios vietos apimtys atveria dialogą su natūralia aplinka, o jų atidarymo ritmas arba užtikrina privatumą, arba kviečia į panoraminius horizonto vaizdus, sukurdamas tiesioginę paeiliui einančių ir įvairių pasakojimų patirtį. „Villa“ yra įsikūrusi Navarino rezidencijose, privačių nuosavybių prabangių vilų kolekcijoje, Navarino kopų kurorto centre.

Bavariškas Alaus Pakuotės Dizainas

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bavariškas Alaus Pakuotės Dizainas Viduramžių laikais vietinės alaus daryklos leido savo alų amžiumi daugiau nei 600 metų senumo uolienoje iškaltuose rūsiuose po Niurnbergo pilimi. Gerbiant šią istoriją, „AEcht Nuernberger Kellerbier“ pakuotė atsigręžia į praeitį. Alaus etiketėje parodytas ant uolų sėdinčios pilies ir medinės statinės rūsyje ranka pieštas senovinio stiliaus šriftas. Užklijavimo etiketė su bendrovės „St. Mauritius“ prekės ženklu ir vario spalvos vainiko kamštis perteikia meistriškumą ir pasitikėjimą.