Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Makiažo Asistentas

Eyelash Stand

Makiažo Asistentas Šis dizainas tyrinėja blakstienų metaforą. Dizainerė mano, kad blakstienų tušas yra asmeninių lūkesčių siekimas. Jis sukuria blakstienų stovą kaip gyvenimo piktogramą ar miniatiūrinį spektaklio etapą. Šis stendas simbolizuoja primenantį įsipareigojimą ryte arba prieš miegą, laikinai uždėjus blakstienas prieš ar po jų uždėjimo. Blakstienų stendas yra būdas įsiminti tai, kas kažkas nereikšmingo prisidėjo prie asmeninių kasdienių nuotykių.

Temos Instaliacija

Dancing Cubes

Temos Instaliacija Šis dizainas sąveikauja su rodomu objektu pagal modulius. Šis teminis stendas yra sukurtas su savaime išskleistu mechanizmu, kuris sujungia šešis ar daugiau kubelių į pakeltą elementą trimis statmenomis kryptimis. Dėl laisvos formos konfigūracijos su įpjovomis ryšys yra panašus į susipynusius šokančius žmones. Mažų skylių išdėstymas sukuria objekto apgyvendinimo struktūrą su linijinėmis dalimis.

Stalo Šviesa

Moon

Stalo Šviesa Ši lemputė vaidina aktyvų vaidmenį lydint žmones darbo erdvėje nuo ryto iki vakaro. Jis buvo sukurtas atsižvelgiant į žmonių darbo aplinką. Laidą galima prijungti prie nešiojamojo kompiuterio arba maitinimo bloko. Mėnulio forma buvo padaryta iš trijų ketvirtadalių apskritimo, kaip kylančios piktogramos iš reljefo vaizdo, pagaminto iš nerūdijančio rėmo. Mėnulio paviršiaus modelis primena nusileidimo vadovą kosminiame projekte. Šis nustatymas atrodo kaip skulptūra dienos šviesoje ir šviesos prietaisas, kuris naktį palengvina įtemptą darbą.

Šviesa

Louvre

Šviesa Luvro šviesa yra interaktyvi stalo lempa, įkvėpta Graikijos vasaros saulės spindulių, lengvai sklindanti iš uždarų langinių per Luvrą. Jį sudaro 20 žiedų, 6 kamštienos ir 14 plexiglas, kurie žaismingai keičia tvarką, kad šviesos difuzija, tūris ir galutinė estetika būtų paversti pagal vartotojų pageidavimus ir poreikius. Šviesa praeina per medžiagą ir sukelia sklaidą, todėl nei ant jos esančių paviršių, nei ant jos, nei šešėliai, nei šešėliai neatsiranda. Skirtingo aukščio žiedai suteikia galimybę naudoti nesibaigiantį derinį, saugų pritaikymą ir visišką šviesos valdymą.

Drabužių Dizainas

Sidharth kumar

Drabužių Dizainas „NS GAIA“ yra šiuolaikiška moteriško drabužių etiketė, kilusi iš Naujojo Delio, turtinga unikalaus dizaino ir audinių gamybos būdų. Prekės ženklas yra didelis protingos gamybos ir visų dalykų, susijusių su važinėjimu dviračiu ir perdirbimu, šalininkas. Šio veiksnio svarba atsispindi pavadinimų stulpeliuose „N“ ir „S“ NS GAIA, reiškiančiuose „Gamta ir tvarumas“. NS GAIA požiūris yra „mažiau yra daugiau“. Etiketė aktyviai dalyvauja lėto mados judėjime užtikrinant, kad poveikis aplinkai būtų minimalus.

Mišraus Naudojimo Architektūra

Shan Shui Plaza

Mišraus Naudojimo Architektūra Įsikūręs istoriniame Siano mieste, tarp verslo centro ir TaoHuaTan upės, projekto tikslas yra ne tik susieti praeitį ir dabartį, bet ir miestą bei gamtą. Įkvėptas „Peach“ žiedų pavasario kinų pasakos, projektas siūlo gyventi ir dirbti rojuje, sukuriant artimą ryšį su gamta. Kinijos kultūroje kalnų vandens filosofija (Šan Šui) turi esminę žmogaus ir gamtos santykio prasmę, todėl pasinaudodamas vandeningu vietovės kraštovaizdžiu, projektas siūlo erdves, atspindinčias Šan Šui filosofiją mieste.