Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Maisto Pakuotė

Chips BCBG

Maisto Pakuotė Prekės ženklo BCBG drožlių pakuočių realizavimo iššūkis buvo pakuočių serijos atlikimas atsižvelgiant į ženklo visumą. Pakuotės turėjo būti tiek minimalistinės, tiek modernios, kartu turinčios šį amatinišką traškučių prisilietimą ir tą malonią bei simpatišką pusę, kuri atneša pieštuku nupieštus personažus. Aperityvas yra linksmas momentas, kurį turi jausti ant pakuotės.

Laiptai

U Step

Laiptai U laipteliai suformuojami sujungiant du skirtingo dydžio u formos kvadrato formos dėžutės profilio gabalus. Tokiu būdu laiptai tampa savarankiški, jei matmenys neviršija slenksčio. Iš anksto paruošus šiuos gabalus, montavimo patogumas yra lengvas. Šių tiesių gabalų pakavimas ir transportavimas taip pat labai supaprastintas.

Laiptai

UVine

Laiptai UV spiraliniai laiptai yra suformuojami pakaitomis sujungiant U ir V formos dėžutės profilius. Tokiu būdu laiptai tampa savarankiški, nes jiems nereikia centro stulpo ar perimetro atramos. Dėl savo modulinės ir universalios struktūros dizainas palengvina gaminimą, pakavimą, transportavimą ir montavimą.

Rūbinė

Sopron Basket

Rūbinė „Sopron Basket“ yra profesionali moterų krepšinio komanda, įsikūrusi Sopronyje, Vengrijoje. Kadangi jos yra viena sėkmingiausių Vengrijos komandų, turinčių 12 nacionalinio čempionato taurių ir užimančią antrąją vietą Eurolygoje, klubo vadovybė nusprendė investuoti į naują drabužinių komplektą, kad turėtų gana prestižinį klubo vardu pavadintą įrenginį, atitinkantį žaidėjo poreikius geriau, motyvuokite juos ir skatinkite jų vienybę.

Medinis Dviratis

wooden ebike

Medinis Dviratis Berlyno įmonė „Aceteam“ sukūrė pirmąjį medinį dviratį, užduotis buvo jį pastatyti ekologiškai. Kompetentingo bendradarbiavimo partnerio paieška buvo sėkminga su Ebersvaldo darnaus vystymosi universiteto Medienos mokslo ir technologijos fakultetu. Matthias Broda idėja tapo realybe, sujungus CNC technologiją ir žinias apie medieną, gimė medinis „E-Bike“.

Darbalaukio Įrengimas

Wood Storm

Darbalaukio Įrengimas „Wood Storm“ yra darbalaukio instaliacija, skirta mėgautis vaizdiniais malonumais. Oro srauto sūkurį paverčia tikroviška medžio uždanga, kurią sustiprina žibintai, išmetami iš apačios į pasaulį, kur nėra gravitacijos. Diegimas elgiasi kaip nesibaigiantis dinaminis ciklas. Tai nukreipia žvilgsnio liniją aplink ją ieškant pradžios ar pabaigos taško, nes auditorija iš tikrųjų šoka su audra.