Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Menas

Metamorphosis

Menas Ši svetainė yra Keihino pramonės regione, Tokijo pakraštyje. Dūmų srautas, nuolat sklindantis iš sunkiųjų pramonės gamyklų dūmtraukių, gali parodyti neigiamą įvaizdį, pavyzdžiui, taršą ir materializmą. Tačiau fotografijose didžiausias dėmesys buvo skiriamas skirtingiems gamyklų aspektams, vaizduojantiems jos funkcinį grožį. Dienos metu vamzdžiai ir konstrukcijos sukuria geometrinius raštus su linijomis ir faktūromis, o mastelis atmosferoje esantiems objektams sukuria orumo orą. Naktį įrenginiai keičiasi į paslaptingą kosminę tvirtovę, kuri buvo sukurta mokslinės fantastikos filmams 80-aisiais.

Socialinis Ir Laisvalaikis

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Socialinis Ir Laisvalaikis Horizontalios ir vertikalios linijos kerta viena kitą, kad sudarytų tinklelį. Kiekvienas tinklelis yra komunikacijos platforma, kuri taip pat yra viskio baro dizaino idėjos šaltinis. Kalbant apie energijos taupymą ir aplinkos apsaugą, dizaineris visame bare naudojo LED energiją taupančias lempas. Siekiant išlaikyti oro kokybę bare, dizainas priima langus iš šiaurės į pietus, kurie gali užtikrinti natūralaus oro praėjimą.

Parodų Salė

City Heart

Parodų Salė Nuo miesto architektūros iki indekso, kad suprastume ir pasvertume dizaino pusiausvyrą, miesto išraiška sutirštėjo trijose kampinėse erdvėse, per miesto statybą ir plėtrą, siekiant skatinti įmones, miestą ir žmonių požiūrį į miesto ir miesto ypatybių kaitą bei miesto pokyčius klimato sulankstymas mainais išreikšti dizainerio supratimą apie miestą, daugiau pamatyti miesto praeitį ir pamatyti jo ateitį.

Stalo Lempa

Oplamp

Stalo Lempa „Oplamp“ sudaro keraminis korpusas ir medžio masyvo pagrindas, ant kurio dedamas šviesos šaltinis. Dėl savo formos, gautos suliejus tris kūgius, „Oplamp“ korpusą galima pasukti į tris skiriamąsias padėtis, sukuriančius skirtingo tipo šviesą: aukštą stalo lempą su aplinkos apšvietimu, žemą stalo lempą su aplinkos apšvietimu arba dvi aplinkos lemputes. Kiekviena lempos kūgių konfigūracija leidžia bent vienam iš šviesos pluoštų natūraliai sąveikauti su aplinkinėmis architektūros nuostatomis. „Oplamp“ sukurtas ir visiškai pagamintas Italijoje.

Reguliuojama Stalo Lempa

Poise

Reguliuojama Stalo Lempa Akrobatinis Roberto Dabi iš „Unform.Studio“ suprojektuotos stalo lempos „Poise“ išvaizda keičiasi tarp statinės ir dinaminės ir didelės ar mažos laikysenos. Priklausomai nuo apšviesto žiedo ir jį laikančios rankos proporcijos, atsiranda susikertanti arba liestinė apskritimo linija. Padėjęs ant aukštesnės lentynos, žiedas gali užlipti ant lentynos; arba pakreipęs žiedą, jis galėjo liesti aplinkinę sieną. Šio pritaikymo tikslas yra pritraukti savininką kūrybiškai ir žaisti su šviesos šaltiniu proporcingai kitiems objektams, supantiems jį.

Parodos Plakatas

Optics and Chromatics

Parodos Plakatas Pavadinimas Optika ir chromatika nurodo Goethe ir Newtono diskusijas apie spalvų pobūdį. Šias diskusijas atspindi dviejų raidžių formos kompozicijų susidūrimas: vienas yra apskaičiuotas, geometrinis, su aštriais kontūrais, kitas - impresionistiniu spalvingų šešėlių žaismu. 2014 m. Šis dizainas buvo „Pantone Plus“ serijos menininkų viršelių viršelis.